خدمات تغذیه ای

آشپزي غذاهاي گیاهی

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • آشپزي غذاهاي گیاهی حرفه
  • 81 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 512020670090011 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی و حرفه ای
آشپزي مخصوص - روز

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • آشپزي مخصوص - روز حرفه
  • 104 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 512020670050121 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
سالاد سازي و اردور سازي

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • سالاد سازي و اردور سازي حرفه
  • 50 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 512020670050111 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
آشپز

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • آشپز حرفه
  • 250 ساعت مدت دوره نظری و عملی
  • 512020670050001 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی و حرفه ای
آشپز درجه1

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • آشپز درجه1 حرفه
  • 105 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 512020670040001 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
آشپزملل

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • آشپزملل حرفه
  • 194 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 512020670170001 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
آشپزي غذاهاي ایتالیایی

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • آشپزي غذاهاي ایتالیایی حرفه
  • 55 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 512020670050072 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
انتخاب ادویه مناسب براي غذا

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • انتخاب ادویه مناسب براي غذا حرفه
  • 31 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 512020670050061 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
تهیه اسنک با نان تست

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • تهیه اسنک با نان تست حرفه
  • 10 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 5120067011 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
تهیه دسرهاي ژله اي و تزریقی

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • تهیه دسرهاي ژله اي و تزریقی حرفه
  • 15 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 7512067004 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
تهیه سینی اردور

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • تهیه سینی اردور حرفه
  • 27 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 512020670050131 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
مشاور تغذیه اینترنتی

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • مشاور تغذیه اینترنتی حرفه
  • 150 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 224040670010001 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
اشپزي با مایکروویو *

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • اشپزي با مایکروویو * حرفه
  • 40 ساعت مدت دوره ی نظری وعملی
  • 5-31/94/1/1 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی وحرفه ای
اشپزي درجه 2 ( کار و دانش )

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • اشپزي درجه 2 ( کار و دانش ) حرفه
  • 392 ساعت مدت دوره ی نظری وعملی
  • 5-31/31/2/1 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی وحرفه ای
پخت انواع پلو

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • پخت انواع پلو حرفه
  • 20 ساعت مدت دوره ی نظری وعملی
  • 5120067012 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی وحرفه ای
پیتزا پزی

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • پیتزا پزی حرفه
  • 20 ساعت مدت دوره نظری و عملی
  • 5120067010 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی و حرفه ای
تر سازي مقدماتی

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • تر سازي مقدماتی حرفه
  • 59 ساعت مدت دوره ی نظری وعملی
  • 751220670310181 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی وحرفه ای
تهیه دسرهاي ژله اي و تزئینات آن

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • تهیه دسرهاي ژله اي و تزئینات آن حرفه
  • 57 ساعت مدت دوره ی نظری وعملی
  • 751220670220011 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی وحرفه ای
تهیه نوشیدنی هاي گرم

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • تهیه نوشیدنی هاي گرم حرفه
  • 10 ساعت مدت دوره ی نظری وعملی
  • 5132067002 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی وحرفه ای
حلوا پزي( آذربایجان شرقی )

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • حلوا پزي( آذربایجان شرقی ) حرفه
  • 50 ساعت مدت دوره ی نظری وعملی
  • 751220670310061 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی وحرفه ای
سبزي آرایی ، سفره آرایی و میوه آرایی

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • سبزي آرایی ، سفره آرایی و میوه آرایی حرفه
  • 50 ساعت مدت دوره ی نظری وعملی
  • 512020670060141 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی وحرفه ای
سفره آرایی و چیدمان میز

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • سفره آرایی و چیدمان میز حرفه
  • 17 ساعت مدت دوره ی نظری وعملی
  • 5120067001 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی وحرفه ای
آشپز کشتی درجه2

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • آشپز کشتی درجه2 حرفه
  • 90 ساعت مدت دوره ی نظری وعملی
  • 512020670150001 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی وحرفه ای
اشپز سنتی ( کار و دانش )

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • اشپز سنتی ( کار و دانش ) حرفه
  • 130 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 5-31/32/1/2 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
پخت غذاهاي فرنگی ( ناگت مرغ ، پیراشکی گوشت و اسپاگتی )

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • پخت غذاهاي فرنگی ( ناگت مرغ ، پیراشکی گوشت و اسپاگتی ) حرفه
  • 17 ساعت مدت دوره ی نظری وعملی
  • 5120067006 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی وحرفه ای
دسرساز بین المللی

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • دسرساز بین المللی حرفه
  • 150 ساعت مدت دوره نظری و عملی
  • 751220670220001 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی و حرفه ای
شیرینی پز درجه 2 ( کار و دانش )

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • شیرینی پز درجه 2 ( کار و دانش ) حرفه
  • 332 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 7-76/65/2/1 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
کیک پزي بدون فر

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • کیک پزي بدون فر حرفه
  • 55 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 751220670310121 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
آشپز سنتی

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • آشپز سنتی حرفه
  • 196 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 512020670060001 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
آشپز غذاهاي رژیمی

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • آشپز غذاهاي رژیمی حرفه
  • 339 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 512020670090001 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
آشپز کشتی درجه1

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • آشپز کشتی درجه1 حرفه
  • 190 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 512020670140001 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
آشپزي با مایکروویو

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • آشپزي با مایکروویو حرفه
  • 40 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 512020670050031 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
آشپزي غذاهاي ترکیه اي

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • آشپزي غذاهاي ترکیه اي حرفه
  • 64 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 512020670050081 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
آشپزي غذاهاي فوري

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • آشپزي غذاهاي فوري حرفه
  • 62 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 512020670050011 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
آشپزي غذاهاي محلی آذربایجان شرقی

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • آشپزي غذاهاي محلی آذربایجان شرقی حرفه
  • 87 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 512020670050091 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
برنامه ریز امور تغذیه خانواده

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • برنامه ریز امور تغذیه خانواده حرفه
  • 380 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 512020670600001 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
پخت دسرهاي سنتی ( فرنی- حلواي ساده و شله زرد )

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • پخت دسرهاي سنتی ( فرنی- حلواي ساده و شله زرد ) حرفه
  • 17 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 7512067003 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
پخت شیرینی هاي ساده و بدون فر

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • پخت شیرینی هاي ساده و بدون فر حرفه
  • 18 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 7521067001 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
پخت غذا با پوشش خمیري

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • پخت غذا با پوشش خمیري حرفه
  • 60 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 512020670050021 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
پخت غذاهاي ایرانی ( کوکو سیب زمینی و کشک بادمجان )

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • پخت غذاهاي ایرانی ( کوکو سیب زمینی و کشک بادمجان ) حرفه
  • 15 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 5120067005 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
پخت غذاهاي گیاهی ( خوراك نودل با سبزیجات و کوکوي سبزیجات )

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • پخت غذاهاي گیاهی ( خوراك نودل با سبزیجات و کوکوي سبزیجات ) حرفه
  • 10 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 5120067004 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
پخت فست فودهاي تازه

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • پخت فست فودهاي تازه حرفه
  • 20 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 5120067003 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
پخت کیک ساده

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • پخت کیک ساده حرفه
  • 17 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 7512067002 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
پخت ماهی

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • پخت ماهی حرفه
  • 15 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 5120067009 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
تر سازي پیشرفته

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • تر سازي پیشرفته حرفه
  • 50 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 751220670310191 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
تزئین کیک

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • تزئین کیک حرفه
  • 83 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 751220670340011 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
تهیه انواع سالاد و سس مایونز

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • تهیه انواع سالاد و سس مایونز حرفه
  • 20 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 5120067002 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
تهیه نوشیدنی ها

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • تهیه نوشیدنی ها حرفه
  • 36 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 513220670450011 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
تهیه نوشیدنی هاي سرد

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • تهیه نوشیدنی هاي سرد حرفه
  • 10 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 5132067001 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
دسر ساز

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • دسر ساز حرفه
  • 310 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 751220670240001 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
دسر ساز بین المللی *

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • دسر ساز بین المللی * حرفه
  • 150 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 7-76/37/1/1 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
دسر ساز سنتی

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • دسر ساز سنتی حرفه
  • 96 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 751220670230001 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
دسر ساز سنتی *

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • دسر ساز سنتی * حرفه
  • 96 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 7-76/35/1/2 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
سالاد ساز و اردور ساز ( کار و دانش )

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • سالاد ساز و اردور ساز ( کار و دانش ) حرفه
  • 70 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 5-31/99/1/1 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
شکلات ساز

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • شکلات ساز حرفه
  • 120 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 751220670360001 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
شیرینی پز بدون فر ( اجاق کار )*

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • شیرینی پز بدون فر ( اجاق کار )* حرفه
  • 60 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 7-76/66/1/1 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
شیرینی پز درجه 1

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • شیرینی پز درجه 1 حرفه
  • 118 ساعت مدت دوره نظری و عملی
  • 751220670300001 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی و حرفه ای
شیرینی پز درجه2

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • شیرینی پز درجه2 حرفه
  • 190 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 751220670310001 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
شیرینی پز شیرینی هاي خشک

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • شیرینی پز شیرینی هاي خشک حرفه
  • 260 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 751220670350001 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
شیرینی پز شیرینی هاي خشک ( کار و دانش )

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • شیرینی پز شیرینی هاي خشک ( کار و دانش ) حرفه
  • 136 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 7-76/67/1/1 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
شیرینی پزي با خرما

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • شیرینی پزي با خرما حرفه
  • 98 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 751220670310201 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
طباخ آبزیان

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • طباخ آبزیان حرفه
  • 100 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 512020670470001 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
قصاب

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • قصاب حرفه
  • 930 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 751120670370001 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
قناد

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • قناد حرفه
  • 190 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 751220670330001 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
کلوچه پزي سنتی

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • کلوچه پزي سنتی حرفه
  • 70 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 751220670310211 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
کیک ساز

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • کیک ساز حرفه
  • 270 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 751220670340001 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
کیک ساز و تر ساز *

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • کیک ساز و تر ساز * حرفه
  • 90 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 7-76/36/1/2 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
متصدي کافی شاپ

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • متصدي کافی شاپ حرفه
  • 130 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 513220670450002 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
مدیر بهداشتی بخش غذا ، تغذیه و صنایع غذایی *

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • مدیر بهداشتی بخش غذا ، تغذیه و صنایع غذایی * حرفه
  • 70 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 7-74/90/1/1 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
نظارت بر بهداشت و ایمنی در واحد غذا و نوشیدنی

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • نظارت بر بهداشت و ایمنی در واحد غذا و نوشیدنی حرفه
  • 61 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 325730670000011 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
کباب زنی وتخته کاری

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • کباب زنی وتخته کاری حرفه
  • 40 ساعت مدت دوره نظری و عملی
  • 512020670060031 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی و حرفه ای