کشاورزی صنایع غذایی

پخت نان سنتی ( کار و دانش)

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • پخت نان سنتی ( کار و دانش) حرفه
  • 58 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 26/22/1/1 - 7 کد استاندارد آموزشی فنی و حرفه ای
تهیه انواع ترشی و مربای خانگی

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • تهیه انواع ترشی و مربای خانگی حرفه
  • 36 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 751420680010011 کد استاندارد آموزشی فنی و حرفه ای
سوهان پز

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • سوهان پز حرفه
  • 126 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 751220680020001 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
نانواي نان هاي حجیم و نیمه حجیم با تخصص خمیرساز ماهر *

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • نانواي نان هاي حجیم و نیمه حجیم با تخصص خمیرساز ماهر * حرفه
  • 74 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 7-76/39/1/2 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
تولید خانگی میوه های خشک

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • تولید خانگی میوه های خشک حرفه
  • 72 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 751420680030021 کد استاندارد آموزشی فنی و حرفه ای
تولید کننده ترشیجات و شور

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • تولید کننده ترشیجات و شور حرفه
  • 105 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 751420680070001 کد استاندارد آموزشی فنی و حرفه ای
تولید کننده عرقیات گیاهی

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • تولید کننده عرقیات گیاهی حرفه
  • 122 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 751420680020001 کد استاندارد آموزشی فنی و حرفه ای
مسئول خط تولید سوسیس و کالباس

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • مسئول خط تولید سوسیس و کالباس حرفه
  • 136 ساعت مدت دوره ی نظری وعملی
  • 816020680140001 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی وحرفه ای
سازنده نقل و نبات و شکرپنیر

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • سازنده نقل و نبات و شکرپنیر حرفه
  • 92 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 751220680030001 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
کارور کنترل شیمیایی مواد غذایی *

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • کارور کنترل شیمیایی مواد غذایی * حرفه
  • 285 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 0-11/62/1/2 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
مدیر نانوایی ( کار و دانش )

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • مدیر نانوایی ( کار و دانش ) حرفه
  • 87 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 7-76/12/1/2 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
آزمایشگر ارشد آزمایشگاه شیمی فرآورده هاي لبنی

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • آزمایشگر ارشد آزمایشگاه شیمی فرآورده هاي لبنی حرفه
  • 197 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 311130680010001 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
تولیدکننده فرآورده هاي تخمیري( پنیر )

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • تولیدکننده فرآورده هاي تخمیري( پنیر ) حرفه
  • 106 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 751320680020001 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
تولیدکننده فرآورده هاي تخمیري( ماست )

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • تولیدکننده فرآورده هاي تخمیري( ماست ) حرفه
  • 132 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 751320680030001 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
خشک کردن میوه ها به روش مقدماتی

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • خشک کردن میوه ها به روش مقدماتی حرفه
  • 19 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 7514068003 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
خمیر گیر و فرکار ماهر

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • خمیر گیر و فرکار ماهر حرفه
  • 180 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 751220680070001 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
خمیرگیري کیک و بیسکوییت

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • خمیرگیري کیک و بیسکوییت حرفه
  • 84 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 751220680040031 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
کارور ازمایشگاه مواد غذایی *

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • کارور ازمایشگاه مواد غذایی * حرفه
  • 420 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 0-14/21/1/2 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
کارور کنترل شیمیایی مواد غذایی

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • کارور کنترل شیمیایی مواد غذایی حرفه
  • 285 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 751520680020001 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی و حرفه ای
کاروري فر کیک و بیسکوییت

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • کاروري فر کیک و بیسکوییت حرفه
  • 71 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 751220680040041 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
مدیر تدارکات غذائی( مدیر کیترینگ )

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • مدیر تدارکات غذائی( مدیر کیترینگ ) حرفه
  • 90 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 141240680010001 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
مدیر تولید نان هاي حجیم و نیمه حجیم

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • مدیر تولید نان هاي حجیم و نیمه حجیم حرفه
  • 228 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 132140680010001 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
مدیر کیفیت و ایمنی در صنایع غذایی

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • مدیر کیفیت و ایمنی در صنایع غذایی حرفه
  • 200 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 214140680010001 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
مدیریت امور صنایع غذایی

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • مدیریت امور صنایع غذایی حرفه
  • 50 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 132140680010051 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
نانواي نان سنتی سنگک *

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • نانواي نان سنتی سنگک * حرفه
  • 70 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 7-76/22/1/1 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
نانواي نان هاي حجیم و نیمه حجیم با تخصص فردار ماهر *

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • نانواي نان هاي حجیم و نیمه حجیم با تخصص فردار ماهر * حرفه
  • 50 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 7-76/38/1/2 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
نانواي نان هاي حجیم و نیمه حجیم صنعتی

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • نانواي نان هاي حجیم و نیمه حجیم صنعتی حرفه
  • 330 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 751220680060001 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
نانوایی نان سنتی لواش

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • نانوایی نان سنتی لواش حرفه
  • 70 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 751220680000081 کداستاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای
نانوایی نانهاي حجیم و نیمه حجیم

آموزش مهارت به صورت بر خط

  • نانوایی نانهاي حجیم و نیمه حجیم حرفه
  • 77 ساعت مدت دوره ی نظری و عملی
  • 751220680040011 کد استاندارد آموزشی سازمان فنی حرفه ای